Kärcher stoomreinigers

 

Reinigen met de kracht van stoom

Elke dag is een nieuwe en soms gaan de dingen niet zo soepel als we zouden willen. Als het aankomt op schoonmaken is het daarom goed een ​​betrouwbare partner aan uw zijde te hebben: een Kärcher stoomreiniger. 

Een Kärcher stoomreiniger voldoet aan uw hoge eisen met betrekking tot hygiëne en degelijkheid. Maar het belangrijkste is dat u bij stoomreiniging gebruik maakt van natuurlijke en milieuvriendelijke stoom om uw huis schoon te maken, het wordt zo een fluitje van een cent - en dat zonder chemische middelen. Goed voor het milieu én voor uw portemonnee!

De voordelen liggen voor de hand. Microscopische stoomdeeltjes van zo'n 145°C dringen door in de kleinste poriën en lossen zelfs het meest hardnekkige vuil moeiteloos op zonder dat u hard hoeft te schrobben. Stoomreiniging is geschikt voor elk huis, zowel voor alleenstaanden als voor kleine gezinnen of grote families. 

De beste reinigingsresultaten in zo kort mogelijke tijd en met zo weinig mogelijk inspanning - dat is het idee achter de Kärcher stoomreinigers. Door de 'demineralisatie' van het water laat de stoom van een Kärcher stoomreiniger geen kalkresten achter en maakt hij geen strepen. Bovendien springt een Kärcher stoomreiniger erg zuinig om met water. Met 1 liter leidingwater produceert u maar liefst 1700 liter stoom!

Klik hier om nog meer te lezen over de werking van stoomreinigers./cms/images/t
 

7 redenen om te kiezen voor een Kärcher stoomreiniger

Bij klassieke reinigingsmethoden wordt het vuil in veel gevallen slechts oppervlakkig verwijderd. Zelfs dure en agressieve reinigingsmiddelen leveren niet altijd het gewenste resultaat op. Een Kärcher stoomreiniger biedt uitkomst.

7 redenen om te kiezen voor een Kärcher stoomreiniger:
  • U bespaart geld omdat dure reinigingsmiddelen overbodig zijn;
  • U belast het milieu minder, omdat u enkel met water reinigt;
  • Alles wordt gegarandeerd hygiënisch schoon, ook op moeilijk bereikbare plaatsen;
  • U reinigt sneller én beter dan met 'klassieke' reinigingsmethoden. 100°C lost vet efficiënt op;
  • Schoonmaken wordt gemakkelijker omdat het vuil wordt losgeweekt en u dus niet hoeft te schrobben;
  • Een Kärcher stoomreiniger is vrijwel overal inzetbaar: vloeren, ramen, badkamer, keuken, bekledingen, enz..
  • U kunt met sommige stoomreinigers (afhankelijk van type) zelfs strijken.


/cms/images/t

Wat kan ik doen met een stoomreiniger?

Een Kärcher stoomreiniger is efficiënt en uitermate veelzijdig. Geen klus is te zwaar. Dankzij de speciale toebehoren zijn de toepassingsmogelijkheden bijna oneindig. Of het nu gaat om uw vloer, afzuigkap, de aangekoekte resten in de oven, de kalkaanslag op uw kranen, vingerafdrukken op uw RVS koelkast, vieze tegelvoegen in uw douche, het toilet,etc. etc.

Met de stoomkracht van een Kärcher stoomreiniger is alles in een handomdraai weer hygiënisch schoon.

Harde vloeren, zoals tegels of laminaat, maakt u snel schoon. Het is als dweilen met het gemak van een stofzuiger, en dat met continu schone stoom en niet met een emmer water die steeds viezer wordt. Met een Kärcher stoomreiniger doodt u 99,99% van alle bacteriën! (bij grondige reiniging op harde oppervlakken)

Ook het ontdooien van uw vriezer, het reinigen van uw koelkast, het opfrissen van uw kleding of het verwijderen van behang is kinderspel met een Kärcher stoomreiniger.


/cms/images/t
 
stoom doodt 99,99% van alle bacteriën
 

Assortiment stoomreinigers

Of het nu gaat om een kleine klus tussendoor of om dagelijks gebruik. Kärcher heeft voor elke situatie de juist stoomreiniger.

Hoe vaak u de stoomreiniger denkt te gebruiken, voor welke toepassingen en welke eisen u verder nog heeft zijn de belangrijkste factoren om te bepalen welke stoomreiniger het beste bij u past.

Het belangrijkste verschil binnen het assortiment zijn de modellen mét en zonder 2e reservoir. De instapmodellen hebben 1 ingebouwde tank die u kunt vullen met water en van waaruit stoom wordt gegenereerd. Echter, wanneer deze tank leeg is moet u uit veiligheidsoogpun een tijdje (ca. 15 minuten) wachten voordat de tank weer kan worden bijgevuld. Daarna moet het apparaat opnieuw opwarmen en kunt u weer verder met uw werk.

Bij de stoomreinigers met een 2e reservoir (vanaf het type SC 2.500) is dit echter niet aan de orde, met die toestellen kunt u continue doorwerken. U kunt dit 2e afneembare reservoir simpelweg onder de kraan bijvullen en direct verderwerken.


Klik hier om naar het productoverzicht van Kärcher stoomreinigers te gaan.

/cms/images/t
 
stoomreiniger afneembaar reservoir Kärcher
 

Actie stoomreinigers: tevreden of je geld terug

Wij snappen dat u wellicht wat huiverig bent om een stoomreiniger aan te schaffen. Aangezien wij 100% geloven in onze stoomreinigers bieden wij u nu de actie 'Tevreden of je geld terug'.

Mocht u na de aankoop van uw Kärcher stoomreiniger onverhoopt toch niet tevreden zijn met de reinigingsresultaten, dan kunt u tot 14 dagen na aankoop uw stoomreiniger naar ons terug sturen en ontvangt u het volledige aankoopbedrag van ons terug!

Geen risico voor u dus en daarmee een uitgelezen kans om eens een stoomreiniger uit te proberen!

Meer informatie over deze actie vindt u hier.

/cms/images/t
 
tevreden of je geld terug actie
 

Verkooppunten stoomreinigers

De Kärcher stoomreinigers zijn bij vrijwel al onze verkooppunten verkrijgbaar. U kunt hierbij denken aan de bekende bouwmarkent, electrowinkels of online shops.

Klik hier om te bekijken welke verkooppunten er bij u in de buurt gevestigd zijn.


Let op: de witte Home Line stoomreinigers zijn enkel verkrijgbaar bij electrowinkels.